Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mijn eigen honden:"moeder en zoon"
 Hollandse Herders links Harley en rechts DemiMijn eigen honden:"moeder en zoon" Hollandse Herders links Harley en rechts Demi

 

Ik wil graag even voorstellen mijn naam is Joke van Doorn-Nieuwenhuijs, al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor dieren en voor honden in het bijzonder, ik heb jaren lang getraind met mijn eigen honden in verschillende takken van de hondensport zoals Gehoorzaamheids training, Behendigheid, IPO en KNPV, door mijn jaren lange ervaring met honden heb ik behoorlijk wat inzicht gekregen over honden, hondenrassen en hun gedrag. 

Ook heb ik veel ervaring opgedaan bij mijn laatste werkgever, Geleidehondenschool Herman Jansen, daar heb ik een aantal jaren jonge geselecteerde honden opgeleid tot volwaardige geleidehonden dus mag wel zeggen dat ik behoorlijk veel kennis heb om met honden te werken. 

Helaas zijn mijn beide herders vlak na elkaar overleden in 2015

 

Foto's van de honden en de wandelingen